Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Geplaats door Mikkel Klattrup Larsen op

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je bestelling wordt geleverd door onze logistieke partner, die onze producten aflevert in heel Nederland.     

Pallets: Pallets worden met een vrachtwagen geleverd. De pallet wordt eerst uitgeladen op een geschikte plaats bij het afleveradres en vervolgens met een palletwagen naar de gewenste locatie gebracht. Als je niet aanwezig bent tijdens de levering en je geen locatie in het opmerkingenveld hebt aangegeven, dan zet de chauffeur je bestelling op de meest geschikte plaats of bij je op de stoep. 

Als je levering op je terrein hebt bijbesteld, dan hanteren we wel de voorwaarde dat onze chauffeur de pallet kan vervoeren over een vaste ondergrond (minimaal 120 cm breed), zoals tegels, asfalt, cement en dergelijke. Het is helaas niet mogelijk om over een stoeprand, op granietsnippers, grind en dergelijke te rijden.

Als dit wel het geval is, dan kan de pallet niet op de gewenste locatie worden gezet. De chauffeur zal dan bepalen waar de pallet het beste kan worden neergezet, zodat het overige verkeer niet wordt gehinderd.   

Pakketten: Losse artikelen, zoals accessoires, aanmaakhoutjes of doosjes brandhout worden  binnen 1-2 werkdagen direct aan huis afgeleverd per koerier. De chauffeur overhandigt de producten persoonlijk aan je als je er bent. Ben je er niet dan bepaalt de chauffeur waar en hoe het pakket wordt afgeleverd.