Het gaat om een duurzame keuze

Geplaats door Peter Scheibel op

Het gaat om een duurzame keuze

Luxe brandhout op een duurzame manier
Met Nordicwoods kun je op een duurzame manier genieten van de warmte en gezelligheid van biobrandstof. We zien vuur als een uniek natuurverschijnsel waar de mens al sinds haar ontstaan profijt van heeft gehad. Nu willen we dat jij en je gezin kunnen genieten van alle goede eigenschappen van vuur zonder dat je je daarover schuldig hoeft te voelen.
Bij Nordicwoods kiezen we onze leveranciers uiterst zorgvuldig en werken we alleen met kwaliteitsproducten die zorgen voor een schone verbranding. Het is onze missie om met hulp van onze klanten zoveel mogelijk bomen te planten in Europa!

Nordicwoods legt meer bossen aan in Europa
We planten een boom voor iedere klant die bij Nordicwoods winkelt. Op de blog van onze website kun je meekijken hoeveel bomen we hebben geplant en als je ons wilt helpen met onze missie, voeg dan een boom toe aan je winkelmandje als je winkelt. Samen maken we Europa nog groener. We hebben de Nordicwoods Foundation opgericht met als enige doel het aantal bomen in Europa te vergroten, in samenwerking met Growing Trees, bekend van de Deense inzamelingsactie 'Denemarken plant bomen'. Samen werken we vastberaden aan de aanleg van nieuwe bossen op gemeente- of staatsgrond.

We creëren meer bossen in Europa en dragen zo bij aan:

  • CO2-reductie, wat weer bijdraagt aan een beter klimaat
  • Biodiversiteit in de vorm van meer habitats voor planten en dieren
  • Schoner drinkwater

Onder 'Nieuws' houden we iedereen op de hoogte van het aantal bomen dat we samen in Europa hebben geplant. De bomen worden in de Europese bossen geplant ten gunste van iedereen.